Automobilka Nissan Motor oznámila uvedení modelu Nissan GT-R

Tiskové zprávy a novinky nissan
Odpovědět
admin
Administrátor
Příspěvky: 57
Registrován: pát 05. lis 2010 15:20:39
Kontaktovat uživatele:

Automobilka Nissan Motor oznámila uvedení modelu Nissan GT-R

Příspěvek od admin »

V roce 2013 automobilka nissan uvede nové GT-R, které se začne prodávat v Japonsku od 19. listopadu.

Nissan GT-R, který je již nyní považován za supervůz, získá spoustu nových vylepšení. Model roku 2013 získává evoluční úpravy designu a konstrukční vylepšení. Za zmínku stojí zejména vylepšená odezva motoru v středních i vyšších otáčkách, vyšší tuhost karosérie, změny parametrů tlumičů, pružin a předního stabilizátoru. Výsledkem je dramatické zlepšení celkových výkonů vozu, lepší stabilita ve vysokých rychlostech a ještě lepší kvalita jízdy.

Motor a pohonná jednotka
Použití vysoce výkonných vstřikovačů paliva přesněji a rychleji řídí vstřikování paliva. Lepší odezva se projevuje zejména ve středních otáčkách a posiluje zrychlení ve vysokých otáčkách. Do obtoku turbodmychadla byl vložen speciálně vyvinutý restriktor, který pomáhá potlačit rychlý pokles tlaku vstřikování. Turbo-dmychalo je díky tomu schopné udržet akceleraci i ve vysokých otáčkách.

Díky doplnění deflektoru speciální konstrukce do olejové vany se lépe stabilizuje tlak oleje a současně se snižuje rotační tření o olejovou vanu, především při jízdě na hranici limitů výkonu.
Přílohy
nissan.png
nissan.png (103.92 KiB) Zobrazeno 19988 x

Odpovědět